Ovo su pet imena između kojih će ONE izabrati prvog protivnika za Eddieja Avareza!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.10.2018 10:48h Autor:

Eddie Alvarez

Bivši UFC i Bellator prvak Eddie Alvarez je sada dio azijskog ONE Championshipa gdje bi trebao zaraditi više od 10 milijuna dolara u narednih nekoliko godina.

Amerikanac je odlučio okušati se na slobodnom tržištu nakon što mu je završio aktualni ugovor s dosadašnjim poslodavcem što se pokazalo kao pun pogodak. Azijski gigant je zagrizao i dogovor je vrlo brzo pao. Ne samo da će Alvarez biti jedan od stupova ONE-a, za popularnog sada već bivšeg UFC-a imaju još veće planove. On bi trebao biti jedno od njihovih zaštitnih lica, čovjek koji će biti svojevrsni ambasador i partner.

No, pitanje koje se postavlja, a kojim se bave i Alvarezovi fanovi, glasi: Tko bi trebao biti prvi protivnik za Alvareza u novoj promociji?

Prema pisanju nekoliko MMA portala, ovo je pet imena koja se nameću kao potencijalni protivnici. Imena su plasirana od strane same promocije, a upravo prema reakciji publike i fanova će se na koncu odlučiti za jedno od njih. To su Eduard Folayang, Saygid Guseyn Arslaniev, Shinya Aoki, Timofey Nastyukhin  i Amir Khan.

Široj javnosti najpoznatije ime među ovom petoricom je dakako ono legendarnog “grapplera” Shinye Aokija. No, vjerojatno će Aokija ostaviti za kasnije – kao veliku poslasticu za vojsku njegovih fanova.

U ovom trenutku još uvijek nije poznato niti kada bi Alvarez trebao debitirati. On se nada da bi se mogao boriti čak tri ili četiri puta godišnje. Stoga sve informacije iščekujemo  s velikom pažnjom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI