Ovo je meč koji pokazuje koliko je Askren fantastičan borac (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.04.2015 13:10h Autor:

screenshot

Ben Askren u karijeri je do sad odradio nekoliko borbi gdje je prezentirao o kako je vrhunskom borcu riječ. No, posebnu pažnju treba obratiti na njegovu borbu protiv Andreya Koreškova, s Bellatora 97 te nekoliko detalja koji su uistinu savršeno prezentirali od kakvog je materijala Ben sazdan.

Njihova se borba dogodila u srpnju 2013. godine, a bio je to susret dva neporažena borca. No, Askren je svoj niz neporaženosti nastavio apsolutnom dominacijom nad ruskim borce. No, dva detalja su posebno prezentirala koliko je Askren fantastičan borac.

Odmah na početku druge runde, Koreškov je pogodio udarac, koji je Askrena bacio u "konckdown". Rus je krenuo dolje završiti borbu, ali već nakon deset sekundi, Askren je bio u full mountu. Nevjerojatno! Jednako kao i koljeno, koje je primio u petoj sekundi druge runde. Neki bi rekli da je to koljeno koje bi ubilo bivola, ali Askren je nastavio kao da se ništa nije dogodilo.

Što se tiče ponašanja u parteru, Askren je prezentirao pravu umjetnost hrvanja, da bi slavio u četvrtoj rundi, nakon što je sudac zaključio da se Koreškov dovoljno "napatio". Uvjerljiva pobjeda, a koliko je Koreškov opasan dovoljno govori činjenica da je, nakon ovog poraza, nastavio gdje je stao i trenutno je na pro skoru 17-1.

Pogledajte kako je izgleda za borba, a Ben Askren će danas pokušati slično ponoviti protiv Luisa Santosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI