Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ovih deset kečera postali su MMA borci (VIDEO) | Fight Site

Ovih deset kečera postali su MMA borci (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.07.2016 20:38h Autor:

Bobby Lashley

Pro Wrestling, kod nas poznatiji pod imenom kečeri je sport (show) kojeg Amerikanci (i Meksikanci) jednostavno obožavaju. No, neki od njihovih heroja iz ringa nisu mogli odoljeti pozovu MMA-a i pravih borbi.

Budući da je riječ o osobama koje treniraju cijeli život, a nikad se nisu dobili priliku boriti zapravo i sami se izboriti za ishod koji nije unaprijed predodređen, MMA je svima njima bio izuzetno privlačan kao prilika da vide koliko su zapravo dobri i snažni.

Neki su napravili velik uspjeh, kao npr. Brock Lesnar, koji je zapravo najplaćenija MMA zvijezda u povijesti, dok jedan Bobby Lashley uspješno napreduje u Bellatorovom kavezu. Neki su postali puno poznati kao MMA borci nego u prijašnjoj karijeri, kao npr. Ken Shamrock i Dan Severn, no neki i nisu bili toliko uspješni.

Pogledajte ovaj popis desetorice boraca koji su odlučili oprobati kako je primati i nanositi prave udarce te poslušajte i koju zanimljivu anegdotu o istima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI