Ovako je pričao Rizzo prije sedam godina: Cro Cop nema srce borca!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.10.2012 09:18h Autor:

Pedro Rizzo

Pedro Rizzo mogao bi vrlo lako biti Cro Copov skorašnji protivnik u slučaju da se zaista odluči na opciju povratka u MMA, a radi se o borcu koji nije najljepše pričao o Mirku Filipoviću prije sedam godina.

38-godišnji brazilski borac svoj posljednji meč odradio je u lipnju ove godine kada je u Moskvi nastupio protiv Fedora Emelianenka. Bila je to borba koja je vrlo brzo završila, Fedor je slavio tehničkim nokautom nakon manje od minute i pol provedene u ringu.

Kao što je Fight Site danas izvijestio direktno iz Tokija, postoji vrlo izgledna mogućnost da upravo Rizzo bude u bližoj budućnosti Mirkov protivnik u slučaju da se najbolji hrvatski borac zaista odluči na povratak u MMA vode. Mirkovi fanovi s nešto boljim pamćenjem sjećaju se možda jedne Rizzove izjave od prije čak sedam godina.

Nakon što je Mirko odradio jedan od najvećih mečeva u čitavoj MMA povijesti, pričamo naravno o okršaju s Fedorom, Rizzo je dao zanimljivu izjavu.

"Živio sam s Mirkom dva mjeseca. On nema srce borca. Trebate vidjeti njegov stil borbe, stalno se povlači prema nazad. Slažem se s onim što je rekao Peter Aerts, što duže borba traje, sve su manje šanse za Mirkovu pobjedu", rekao je Rizzo, ali je ipak priznao da je Fedor nakon meča napustio ring s nešto više ozljeda od našeg borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI