Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ovako je 18-godišnji Nick Diaz odradio borbu protiv Chrisa Lytlea (VIDEO) | Fight Site

Ovako je 18-godišnji Nick Diaz odradio borbu protiv Chrisa Lytlea (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.09.2016 23:17h Autor:

Diaz vs. Lytle

Pogledajte borbu iz 2002. godine, u kojoj su se sučelile dvije kasnije velike MMA zvijezde, Nick Diaz i kasniji UFC-ov stroj za bonuse, Chris Lytle.

Ova borba održana je u srpnju 2002. godine, na eventu IFC Warriors Challenge 17. 18-godišnjem Nicku Diazu je to bila tek druga MMA borba, dok je deset godina stariji Lytle već imao ozbiljno iskustvo iz japanskog Pancrasea, ali i jednu UFC borbu.

Ipak, svi su znali kako iz tima Cesara Graciea dolazi čudo od djeteta, što je Diaz na kraju i pokazao u ovoj uistinu fantastičnoj i izjednačenoj borbi. Na kraju je došao do pobjede podijeljenom odlukom te počeo graditi put svoje izuzetno uspješne karijere.,

Obojica su kasnije bili vrlo uspješno. Već iduće godine su se obojica našli u UFC-u, a zanimljivo je kako obojica te iste godine imaju upisanu borbu protiv Robbiea Lawlera. Diaz se u UFC-u zadržao tri godine, nakon čega je slijedila epizoda u Elite XC-u te Strikeforce gdje je bio prvak i najveća zvijezda, prije povratka u UFC.

Lytle je imao podosta prošarano karijeru, prije nego je 2007. godine napokon našao svoje stalno mjesto u UFC-u. Posebno je dobro profitirao nakon što je UFC uveo bonuse te je postao jedan od najnagrađivanijih boraca. Ukupno je skupio deset bonusa, a i postao je prvi koji je uspio osvojiti bonus za borbu večeri, nokaut večeri i submission večeri. Karijeru je završio 2011. godine, sa skorom 31-18-1, dok mu je UFC skor bio 10-9.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI