Otkriveno kada će se Ronda Rousey ponovno pojaviti u WWE-u

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.02.2018 12:21h Autor:

Screenshot

Poznato je kada će se bivša UFC prvakinja Ronda Rousey sljedeći put pojaviti na svom novom poslu. U utorak je otkriveno kako će na WWE priredbi “Elimination Chamber” 26. veljače u Las Vegasu, Rousey potpisati svoj “Monday Night Raw” ugovor.

Zanimljiv podatak jest da će se to dogoditi u T-Mobile Areni, upravo u onom zdanju u kojem je odradila posljednji meč protiv Amande Nunes nakon kojeg je napustila sport u kojem je bila najveća zvijezda.

“Elimination Chamber” je posljednji WWE-ov PPV event prije Wrestlemanie 34 gdje se šuška da bi prvi puta mogla i službeno nastupiti u jednom kečerskom meču.

“Toliko sam sretna da nemam riječi kako bih opisala kako se osjećam. A ja obično imam riječi za sve. Ovo mi se nikada nije dogodilo i zato je toliko smiješno. Ovo je nešto poput glume, a upravo to sam oduvijek željela raditi. No, ranije se karte nisu posložile na pravi način. Sada, kada shvaćam da sam napokon dobila pravu priliku, osjećam se poput 6-godišnjeg djeteta. Sama bih se udarila u stražnjicu da objaručke ne zgrabim ovu priliku…”, izjavila je Rousey u nedavnom ekskluzivnom intervjuu za ESPN govoreći na temu dolaska u profesionalno hrvanje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI