Otkaz u Bellatoru samo šlag na torti katastrofalnog mjeseca za Jade Bryce

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.01.2015 10:12h Autor:

Jade Bryce

Ako je Bjorn Rebney bio lice ispred Bellatora, plavuša Jade Bryce je bila seksipil te promocije. No, privlačna Bryce je prije nekoliko dana dobila otkaza ili bolje rečeno novi šef Scot Coker nije produžio njen ugovor. Nekog posebnog razloga nije bilo, a Bryce kaže da su joj samo priopćili kako je kompanija odlučila krenuti u drugom pravcu. U kojem?

"To ne znam. Ne znam što planiraju, vjerujem da će uzeti novu plavušu jer je Mercedes brineta. Sigurno će htjeti imati raznolikost kod ring djevojaka. Naravno, neke druge promocije sigurno plaćaju više i možda pružaju više, no Bellator je bila moja obitelj. Davali su mi nešto drugo i bilo mi je teško otići. I sada mi je teško i čudno pomisliti da tu ekipu više neću viđati svaki tjedan", izjavila je razočarana plavuša.

Ovo nije jedina loša stvar koja joj se dogodila proteklog mjeseca. Uz otkaz, netko je ring djevojci uništio automobil dok je bila na odmoru u Južnoj Americi. No, ni tamo se nije provela najbolje. Prtljaga joj je ukradena, a zapela je u pokvarenom autobusu, koji se nije mogao pomaknuti 36 sati. Putnici su bili bez hrane čitavo vrijeme.

Sve što lijepoj Jade Bryce možemo poželjeti je puno više sreće i uspjeha u 2015. godini!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI