Osvajač olimpijske medalje i bivši svjetski prvak u hrvanju završio u zatvoru zbog optužnice za ubojstvo

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.04.2018 12:39h Autor:

Alexis Vila (screenshot)

Kako javlja većina svjetskih borilačkih medija, u zatvoru se zbog optužbi za ubojstvo našao nekadašnji Bellatorov borac i bivši svjetski prvak u hrvanju – Alexis Vila Perdomo.

Vila je u Miamiju uhićen prije tjedan dana i trenutno se nalazi u Turner Guilford Knight Correctional Centru. Detalji oko cijelog ovog slučaja još uvijek nisu poznati, ali nema sumnje da bi uskoro trebali saznati nešto više.

Inače, 47-godišnji Vila bio je jako uspješan sportaš koji je uz dvije zlatne i jednu srebrnu medalju sa Svjetskih prvenstava u hrvanju (1993, 1994, 1995), osvojio i broncu za Kubu na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine. Još jedan značajan uspjeh ostvario je 1995. kada je stigao do zlata na Panameričkim igrama.

Nakon što je s Kube pobjegao u SAD, Vila je postao trener hrvanja na sveučilištu u Michiganu, a još 2004. godine imao je problema sa zakonom kada se u svom automobilu zabio u objekt na Fort Lauderdale zračnoj luci. Zbog tog je incidenta u zatvoru odslužio tri godine, a potom se bacio u MMA vode tijekom kojih je nastupao i za Bellator. Neke od njegovih najznačajnijih pobjeda su one na Joeom Warrenom i Marcosom Galvaoom.

Posljednji MMA meč odradio je 2016. kada je u Titan FC promociji pobijedio Jorgea Calvoa Martina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI