Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ortiz: White se ponaša kao da sam mu bivša djevojka! | Fight Site

Ortiz: White se ponaša kao da sam mu bivša djevojka!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.05.2014 09:39h Autor:

Tito Ortiz

Odavno nije tajna da bivši UFC-ov prvak Tito Ortiz i predsjednik UFC-a Dana White nisu u ljubavi. Njihova prepucavanja i verbalni obračunu traju već dvije godine, a Ortiz je ovih dana komentirao sve ono što se događa između njega i Whitea.

Ovaj je dvojac izgovorio toliko toga jedan o drugom da bi se o svim sukobima mogla i knjiga napisati. Ortiz bi na sve ono što bi izgovorio Dana White uvijek uzvratio, a tako je bilo i ovom prilikom.

"Sve što kaže je djetinjasto, vrlo djetinjasto. Ja nastavljam sa svojom karijerom. Kad sam otišao od njih mislio sam da će svemu biti kraj. Ali kroz posljednje dvije godine stalno se čuje lajanje, možda da privuče pozornost. Ispada kao da sam njegova bivša djevojka ili bivša supruga. Tip me jednostavno ne želi ostaviti na miru. Stvari koje govori utječe na moje navijače, a utjecat će u budućnosti i na moju djecu. Pola tih svari je obično sranje. Kad sam s njim ispada kao da ga nije briga, ali zašto me onda želi izbrisati iz UFC-a.", rekao je Tito Ortiz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI