Ortiz popljuvao ‘hejtere’ zbog optužbi o namještenoj borbi: “Umalo sam mu otkinuo vrat”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.01.2017 16:26h Autor:

Sonnen vs Ortiz (Instagram)

Tito Ortiz se proteklog vikenda pobjedom nad Chaelom Sonnenom oprostio od duge i uspješne MMA karijere, no posljednjih su dana glavna tema u medijima optužbe kojima se pokušava ukazati na sumnjiv završetak meča.

O navodno namještenom meču se Sonnen već oglasio, a sada je istu stvar učinio i bivši UFC-ov prvak.

“Svi ljudi koji govore da je riječ o namještenoj borbi su jebeni hejteri. Vjerujte mi, pokušao sam ga jako udariti u lice, pokušao sam ga izudarati laktovima, no on mi je dao leđa i ja sam se tad odlučio za gušenje. Ako je to bilo namješteno zašto sam onda zadržao gušenje? Zahvaljujući njemu imam i tragove od borbe po licu.

Dajte ljudi, ja ne namještam borbe! To je ‘stvarno bilo namješteno’ ? Pa čovjek će morati na operaciju vrata. Eto, toliko je ova borba bila namještena, glupani jedni. Nemojte biti toliko glupi i neuki, a vi koji vjerujete u to ne budite lakovjerni. Jeste li vidjeli kako mu je lice pocrvenilo? Umalo sam mu otkinuo vrat i slomio glavu. Umalo sam mu slomio vilicu, ako ćemo iskreno. Stiskao sam kao da se borim za goli život, to je sigurno”, izjavio je Ortiz prilikom razgovora s fanovima preko live videa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI