Ortiz odbio Sonenna u studenom: Ja biram kada ćemo se boriti!

Ostale vijesti 27.09.2016 16:13h Autor:

Chael Sonnen & Tito Ortiz

Bivši UFC izazivač Chael Sonnen je po isteku dvogodišnje suspenzije potpisao za Bellator i sada želi prebiti nekoliko legendi, a prvi na listi mu je Tito Ortiz. “The American Gangster” je bivšem prvaku UFC-ove poluteške kategorije ponudio datum u studenom i rekao kako ga u slučaju odbijanja neće više gnjaviti.

Ortiz je brzo reagirao i pristao na meč, ali sada je gostujući na Submission Radiju rekao kako do borbe ipak neće doći, barem ne u studenom, jer “The Huntington Beach Bad Boy” će sam diktirati uvjete.

“Chael me izazvao na borbu u studenom? Ja sam taj koji donosi odluke, ne on! Borit ćemo se u siječnju. Nećemo se boriti u studenom. Dat ću mu malo vremena da se privikne na ovu težinu, bez steroida, tako da može trenirati u ovom razdoblju. Ništa od 17. studenog. Ja donosim odluke, ne Chael Sonnen. Da, on je dobar govornik i radi svoju stvar, ali ne, ovo je moja težinska kategorija. Ja odlučujem. Tito Ortiz će donositi odluke.”

Ortiz nije kročio u kavez od rujna prošle godine kada ga je na Bellator142 priredbi obrnutim trokut gušenjem završio poluteškaški prvak Liam McGeary.

Sonnen je imao još dužu pauzu. Posljednji nastup odradio je na UFC-u 167 u studenom 2013. izgubivši tehičkim nokutom od Rashada Evansa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI