Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ortiz nokautirao Liddella u prvoj rundi | Fight Site

Ortiz nokautirao Liddella u prvoj rundi

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.11.2018 09:42h Autor:

Tito Ortiz

Tito Ortiz savladao je Chucka Liddella u jutros održanoj borbi ova dva veterana. “Huntington Beach Bad Boy” nokautirao je “Icemana” krajem prve runde.

Prepuni “The Forum” u Inglewoodu dočekao je ove dvije MMA legende te su ovacijama popratili duel koji je potrajao četiri i pol minute. Duel koji nije ponudio MMA na najvišoj razini, što nije bilo niti za očekivati, ali je ponudio duel dva borca između kojih postoji žestoki rivalitet i koji su ostavili sve što su imali u tom ringu. Na kraju su presudile godine i aktivnost Ortiza, odnosno Liddell nije uspio napraviti ništa čime bi ishod ove borbe bio jednak onome kakav je bio u njihova prva dva ogleda. Njih je Liddell dobio nokautom, no Ortiz je sada došao do barem neke vrste osvete i zadovoljstva.

Borci su ispitivali snage na distanci kroz otprilike pola runde, da bi onda došla serija koja Liddella prvi put šalje na pod. Ipak, nije tu bilo ozbiljnog udarca i Chuck je brzo ponovno na nogama, no bez pravog udarca u suprotnom smjeru. To je dovelo do još jačeg pritiska Ortiza, no i dalje bez pravog napada. Vidjelo se da Chuck traži priliku za krenuti udarcem, no kretanje unazad nije stil borba na kakav je on naučio i vidjelo se da mu to ne odgovara. S druge strane, Ortiz kao da je čekao da se njegov protivnik aktivnije uključi u borbu te se držao distance koja mu odgovara, dok čak nije pokušao niti jedan ulazak u rušenje. Liddell stidljivo kreće u neke napade kako se bližio kraj runde, no nije tu bilo niti snage niti preciznosti.

Ipak, Chuckovo uključivanje u borbu rezultiralo je i njegovim dodatnim umaranjem te prilikom za Tita, koju ovaj i koristi. Primijetio je kako Chuck nakon jednog pokušaja eksplozivnijeg napada teže diše i udarcima ulazi u njega. Nije Liddell bio pokriven i dva udarca unutar serije završavaju točno na njegovoj bradi, a on u teškom “knockdownu” na podu. Već je tu bilo gotovo, no dogodilo se još nekoliko udaraca na podu prije nego je sudac prekinuo borbu i time spasio Icemana težih batina.

Ortiz je na kraju dobio zadovoljštinu i pobjedu u jednoj od svojih vjerojatno posljednjih borbi u karijeri. Što se tiče Liddella, samo se potvrdio kako je njegova brada otkazala poslušnost još tijekom aktivne UFC karijere i teško je pronaći pravi razlog za njegovo prihvaćanje ove borbe, posebno jer je Ortiza savladao u prva dva ogleda. Naravno, osim onog financijskog razloga koji je sigurno presudio. Nadamo se samo kako će cifra biti dovoljna da Chuck uspije “progutati” ono što se dogodilo i ožiljak kakav je ostavio svom ugledu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI