Ortiz: Šlemenko će se u subotu proslaviti, kao borac kojeg sam prebio

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.05.2014 22:30h Autor:

Tito Ortiz

Tito Ortiz vraća se u MMA kavez nakon dvije godine. Nastupit će na Bellatorovom PPV eventu Bellator 120, a protivnik mu je najboljih borac srednje kategorije u toj organizaciji, Aleksander Šlemenko. UFC-ova legenda vjeruje kako ima sve potrebno da u toj borbi ostvari pobjedu.

Tito Ortiz prihvatio je ovu borbu nakon što ga je Šlemenko javno prozvao, izrazivši želju da se bori s njim i da ga pobjedi. Tito ima svoje objašnjenje zašto je Šlemenko odabrao baš njega: "Ljudi žele biti slavni, a to se može postići kada si u kontekstu s nekim slavnim. A Šlemenko će se u subotu proslaviti. Kako borac koji će doživjeti da mu faca bude prebijena od strane mojih šaka i lakova."

Prije nego je otišao u privremenu mirovinu, Tito je dobio samo jednu od posljednjih devet borbi. Gotovo dijametralno suprotno od Šlemenkovog niza. Ruski borac dobio je 19 od posljednjih 20, a bolji od njega bio je jedino Hector Lombard. No Tito ne misli da je to Šlemenkova prednost.

"Moj privatni i profesionalni život je bolji nego ikad i to me čini jači. Što se tiče Šlemenka, njegove slabosti su moja snaga. Najgore je što su mnogi fanovi povjerovali njegovih najavama kako će me uništiti. Ako misli da će se tako lako prošetati kroz mene, dočekati će ga veliko iznenađenje", najavio je zločesti dečko s Huntington Beacha.

Tito ne misli odraditi ovu borbu i vratiti se u mirovinu, štoviše ima izuzetno zanimljive planove. "Moj je cilj ponovno postati svjetski prvak. Nije važno koga će staviti pred mene, pa čak i ako to bude Rampage Jackson s kojim sam dobar prijatelj i protiv kojeg sam se trebao već dobiti. Umjesto toga Bellator mi je rekao dati jednu borbu za zagrijavanje, no onda je došao izazov od Šlemenka i ja sam ga prihvatio."

Inače, po sudu MMA stručnjaka, pa i kladionica, Šlemenko je apsolutni favorit u ovoj borbi, iako je inače borac srednje kategorije, a ova će se borba održati u Titovoj kategoriji, poluteškoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI