Ortiz: Bonnar je seronja koji nije ništa postigao u karijeri

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.09.2014 21:37h Autor:

Tito Ortiz

Bellator je pripremio svu medijsku mašineriju za što bolju promociju borbe Tita Ortiza i Stephena Bonnara, a to uključuje i redovne izjave obojice "brbljavaca". Sad je na red došao bivši UFC prvak, koji je Bonnara "počastio" s par izjava.

Mnogi MMA fanovi su uvjereni kako je Bellator režirao sukob u kavezu između Tita Ortiza i Stephena Bonnara, no Bonnar je priznao kako je on sve osmislio i izveo sam, bez ikakvog scenarija. To je sad priznao i Ortiz, koji je također iznenađen.

"Uistinu to nisam očekivao, no što zapravo očekivati od takvog tipa, koji ništa nije postigao u cijeloj svojoj karijeri. Mislim, što je on drugo doživljavao nego redovno dobivao po dupetu", rekao je Tito dodavši: "Samo sam vrtio glavom i nisam mogao vjerovati što gledam. On kaže da mu je nadimak Američki psiho, no mislim kako je ipak više Američki seronja."

Za borbu, koja je na rasporedu za dva mjeseca, Tito ima zanimljiv plan: "Bit će to 15 minuta torture. Ne mislim ga brzo završiti, uopće neću uči u borbu s planom da ga nokautiram. Moj je plan da ga 15 minuta mlatim i mučim i da na kraju on sam kaže da mu je dosta."

Dodao je još nešto o Bonnaru, koji je kao i on, također član UFC-ove kuće slavnih. Zapravo, ovo će biti prva međusobna borba dva člana spomenute kuće, ali ona se neće održati u UFC-u, nego u konkurentnskom Bellatoru:

"Činjenica da je dva puta pao na testu na steroide govori dovoljno o njemu. On je varalica i cijela njegova karijera je laž, a ja sam cijeli život trenirao i gledao kako da izvučem najbolje iz sebe. Ne razumijem kako netko može biti osoba s toliko nedostatka poštovanja, a istovremeno imati tako lošu karijeru i biti govno od osobe."

Borba Ortiza i Bonnara glavna je borba na Bellatorov eventu, koji će se održati 15. studenog ove godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI