Opet se pokačili divovi Pudzianowski i Thompson!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.01.2013 09:48h Autor:

Pudzianowski i Thomspon

Sjajna poljska MMA organizacija KSW, vrlo vjerojatno najjača u Europi, donijela nam je još u svibnju 2011. godine vrlo zanimljiv okršaj između dva borca koji svojim stasom definitivno spadaju među krupnije MMA teškaše na svijetu.

Organizirali su okršaj svoje zvijezde Mariusza Pudzianowskog i Engleza Jamesa Thompsona. Meč je završio početkom druge runde u korist poljskog strongmena zahvaljujući trokut gušenju, a samo pola godine kasnije organiziran je revanš koji je poprilično zbunio sve koji su pratili borbu.

Voditelj je nakon borbe proglasio Mariusza ponovno pobjednikom, no kasnijim pregledom sudačkih lista utvrđeno je da je došlo do zabune te da su krivo protumačili odluku, pa je na kraju borba proglašen "bez ishoda".

To je bio samo okidač njihovog verbalnog sukoba koji još uvijek traje. "Priča o staklenoj bradi, a on je klaun kojeg ja smatram jako zabavnim, pa se njegove uvrede ne mogu shvatiti ozbiljno", rekao je Mariusz na jedan Jamesov komentar, a vrlo brzo je stigao i odgovor.

"Da vam ja kažem nešto, Pudz je moj praznoglavi prijatelj koji ima niži IQ od onih utega koje podiže. Hoćemo li se boriti ponovno ili ne? Jedino tko je luđi od njega su njegovi fanovi koji prate ovog mentalnog patuljka, Isuse daj mi snage", napisao je Thompson na jednom inozemnom forumu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI