Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Opasni Lombard u kavezu za mjesec dana | Fight Site

Opasni Lombard u kavezu za mjesec dana

Ostale vijesti 04.10.2011 17:51h Autor:

Hector Lombard

Čelnici Bellator organizacije objavili su danas da idućeg mjeseca u njihov kavez ponovno ulazi opasni Hector Lombard (30 pobjeda, 2 poraza, 1 neriješen), koji u toj organizaciji još uvijek ne zna za poraz nakon sedam odrađenih borbi.

Lombard će se 19. studenog na Bellatoru 58 boriti protiv Trevora Prangleyja, kojem ćeto biti debitantski meč u Bellatoru. 39-godišnji južnoafrički borac iza sebe kad je u pitanju MMA ima skor od 23 pobjede, 8 poraza i 1 neriješen meč.

Lombard je prvak srednje kategorije u Bellatoru, no ovo neće biti borba za pojas. “Nije mi važno s kime se borim, samo želim raditi ono što činim, a to je pobjeđivanje. Ne znam mnogo o Trevoru, ali nije bitno. Borit ću se pred domaćom publikom na Floridi i to će biti pravi show”, rekao je Lombard.

Bellator 58 održava se na Floridi u Hollywoodu, a prvenstveno je bilo predviđeno da se protiv Lombarda bori UFC i Strikeforce veteran Renato Sobral, ali nije poznato zbog čega je došlo do promjene. Nije također zasad ni poznato tko će se još na toj priredbi uz Lombarda i Prangleyja boriti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI