ONE FC 33 održan bez dugo očekivane borbe Askrena i Santosa (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.11.2015 19:48h Autor:

(foto: ONE FC)

Održan je 33. event najjače azijske MMA organizacije, no na njemu se nije našla dugo očekivana borba Bena Askrena i Luisa Santosa. Ipak, ono što je ponuđeno publici u Singapuru opravdalo je rating ove organizacije.

Nakon što se Ben Askren odbio boriti protiv Luisa Santosa koji je pao vagu te nakon što je također Santos odbio njegov prijedlog da se bore do 86 kilograma, ON FC je ostao u problemima, budući da su ostali bez borbe kojom su najavljivali "Pride of Lions". Dodatni problem im je bio što niti druga borba za titulu, ona u muškoj slamka kategoriji, također nije na kraju bila za pojas, jer je i tu bilo problema sa zadovoljavanjem težine.

Vagu je pao Yago de Morais, no ONE FC prvaku Dejdamrong Sor Amnuaysirichokea iz Tajlanda to nije smetalo da odrade borbu. I to borbu koja je bila sjajna. Publika je mogla vidjeti pet rundi neprestane akcije, čime je organizacija opravdala uvođenje muške slamka kategorije, kao jedina elitna organizacija na svijetu koja je to napravila. Pobjednik je na kraju bio Amnuaysirichokea, ali publika je glasno pozdravila oba borca. Prvak je sada na skoru 6-0, a sve borbe odradio je upravo u ovoj singapurskoj promociji.

Ovacije je zaslužila i Angela Lee, 19-godišnja supertalentirana Amerikanca, koja je odlučila svoju karijeru graditi u ovoj organizaciji. Ona se borila protiv Natalie Hills s Filipina, a savladala ju je atraktivnim twister zahvatom, koji jednostavno morate pogledati.

 

Do pobjede je došao i iskusni južnokorejski borac Kotetsu Boku, koji je bio bolji od Majora Overalla, jednog od boraca od kojeg je ONE FC puno očekivao, a u teškaškoj borbi glavnog programa slavio je 40-godišnji Kamerunac Alain Ngalani. On je nokautirao favoriziranog Rusa Igora Suboru, kojeg pamtimo iz borbe protiv Brandona Vere. Program su otvorile četiri uzastopne borbe u perolakoj kategoriji, a sve su završile prekidom, po čemu je ova organizacija i poznata.

ONE FC 35: Pride on Lions – Rezultati

Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke (c) def. Yago Bryan Farias de Morais – jednoglasna odluka sudaca
Angela Lee def. Natalie Hills – SUB (R1, 2:24)
Kotetsu Boku def. Major Overall TKO (R2, 1:19)
Alain Ngalani def. Igor Subora TKO (R1, 1:09)
Amir Khan def. Jimmy Yabo – SUB (R1, 4:18)
Martin Nguyen def. Edward Kelly – TKO (R1, 4:17)
Yohan Mulia Legowo def. Benedict Ang – TKO (R2, 5:00)
Li Kai Wen def. Nathan Ng – KO (punches) 1 4:52)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI