Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
ONE FC 21: Gafurov ekspresno ugušio Lisitu (GIF VIDEO) | Fight Site

ONE FC 21: Gafurov ekspresno ugušio Lisitu (GIF VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.10.2014 19:23h Autor:

screenshot

ONE FC 21 event, koji je danas održan u malezijskom Kuala Lumpuru, donio je ekspresnu pobjedu neporaženog Rusa Marata Gafurova, koji je, u glavnoj borbi, ekspresno ugušio iskusnog Roba Lisitu nakon nešto više od minute borbe. Ukupno je održano devet borbi.

Marat Gafurov je nastavio svoj fantastičan niz i dokazuje da Rusija ima još jednog fantastičnog borca, ovog puta u perolakoj kategoriji. On je u glavnoj borbi ONE FC 21 eventa, nakon samo 70 sekundi, gušenjem savladao australskog veterana Roba Lisitu i tako impresivno debitirao unutar ONE FC-a, koji bi mu već u idućoj borbi mogao dati priliku za naslov.

Domaća publika je mogla slaviti nakon borbe njihovog ljubimca Petara Davisa, koji je nokautom u prvoj rundi savladao filipinskog borca Vaughna Donayre. Ovo je treća ONE FC pobjeda u nizu za ovog borca lake kategorije.

Najljepši nokaut djelo je Eva Tinga, još jednog malezijskog borca, koji je u borbi bantam kategorije pogodio nevjerojatan high kick, nakon kojega Edvard Kelly, još jedan Filipinac na ovom eventu, više nije bio pri svijesti. 

Na programu se našla i jedna ženska borba, a i ona je bila vrlo atraktivna te završio nokautom laktovima. Pobjednica je bila domaća djevojka Ann Osman, koja je slavila protiv Aye Saeid iz Egipta.

Ukupno je održano devet borbi i apsolutno sve su završile prekidom, što je još jedan dokaz da je ONE FC, unatoč tome što nema u svom sastavu previše svjetskih zvijezda, možda i najatraktivnija organizacija svijeta.

ONE FC 21 – rezultati:

Marat Gafurov def. Rob Lisita – SUB R1, 1:08
Peter Davis def. Vaughn Donayre – TKO, R1 4:50
Ev Ting def. Edward Kelly – KO, R2 4:28
Ann Osman def. Aya Saeid Saber – TKO, R1 3:15
Bashir Ahmad def. Tanaphong Khunhankaew – SUB, R1 4:38
Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke def. Saiful Merican – SUB, R2 2:12
Stehpen Langdown def. Raymond Tan – KO, R1 2:28
Anatpong Bunrad def. Marc Marcellinus – KO, R1 0:26
Hesham Hiba def. Mohammad Sotounzadeh – TKO, R2 1:02

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI