Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
ONE FC 16: Askren slavio prekidom u prvoj rundi | Fight Site

ONE FC 16: Askren slavio prekidom u prvoj rundi

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.05.2014 20:54h Autor:

Ben Askren

Završio je ONE FC 16 event koji se održao u Singapuru. Glavna zvijezda eventa, Ben Askren, slavio je prekidom u prvoj rundi protiv Bakhtiyara Abbasova.

Ben Askren uspješno je apsolvirao svoju prvu prepreku u ONE FC organizaciji te time nastavio svoj niz neporaženosti i njegov skor sad iznosi 13-0. Do pobjede je došao tako da je nakon četiri minute i 20 sekundi prve runde prisilio na predaju Bakhtiyara Abbasova.

Borba je počela neočekivano te je ruski borac već nakon deset sekundi srušio Askrena. Ipak, Amerikanac je pokazao koliko je dobar na podu, brzo je uspio okrenuti svog protivnika i krenuti s udarcima. Nakon četiri minute borbe, Askren je pokušao dobiti položaj gušenja te je i uspio i nakon četiri minute i 20 sekundi prisilio Rusa na predaju, nakon što ga je uhvatio u arm-triangle choke.

Veliko iznenađenje napravio je Vincent Latoel, koji je nokautirao domaćeg borca Eddiea Nga,  Jadamba Narantungalag je odlukom sudaca savladao bivšeg ONE FC prvaka u perolakoj kategoriji, Honoria Banaria. Ukupno je održano devet borbi na večerašnjem eventu. 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI