Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
ONE Championship otkrio mega planove za 2019., već najavili 24 eventa uključujući Tokio! | Fight Site

ONE Championship otkrio mega planove za 2019., već najavili 24 eventa uključujući Tokio!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.08.2018 11:30h Autor:

ONE FC pojas

Ispred ONE Championshipa je još osam evenata u 2018. godini, no oni su neovisno o tome u četvrtak svijetu predstavili puni kalendar za 2019. Kakva pedantnost i organizacija…

ONE je osim čitvog rasporeda za iduću godinu koji će sadržavati čak 24 priredbe, najavio i svoj veliki super-event koji će se 31. ožujka održati u japanskom Tokiu. To će biti drugi dolazak azijske promocije u srce Japana.

“Japan ima bogatu povijest i kulturu borilačkih sportova i ONE Championship planira već jako dugo svoje autentično borilačko iskustvo ponuditi ovdje japanskim fanovima, duboko u srcu Azije”, izjavio je prilikom predstavljanja kalendara predsjednik organizacije i vlasnik Chatri Sityodtong.

“Naša misija u ONE Championshipu je sveta, želimo stvoriti borilačke super heroje, super sportaše koji s mnogo strasti i nade ulaze u život svakog čovjeka. Kroz tu misiju ONE Championship planira promijeniti život mnogim ljudima dajući im uvid u ljepotu i disciplinu borilačkog sporta”, dodao je prvi čovjek ONE-a.

Sityodtong je u svibnju u jednom intervjuu najavio vrlo ambiciozne planove svoje kompanije. Oni se vide i prema rasporedu za 2019. koji sadrži čak 24 priedbe. Glavni čovjek borilačke promocije je tada rekao:

“Uistinu vjerujem, duboko u svom srcu, da će One Championship postati najveća sportska organizacija na svijetu. Prestići ćemo NFL. NFL je sport koji se igra u samo jednoj zemlji, u Americi. To je zemlja koja ima oko 325 milijuna ljudi. Azija je dom borilačkog sporta. Nas ima 4.4 milijarde!”

Dapače, Sityodtong smatra da niti preskakanje trenutačnog globalnog lidera UFC-a nije nemoguća misija. Naglasio je koliko cijeni ono što je Ultimate Fighting Championship napravio do sada.

“UFC je najveća svjetska MMA promocija, ali mi smo najveća borilačka promocija već sada. Mi ćemo raditi sve, ne samo MMA. UFC je težak konkurent. Oni su broj 1. u svijetu u MMA-ju, ali mi smo broj jedan u borilačkom sportu. Kada pogledate naše društvene mreže, već sada smo ispred UFC-a. U Aziji imamo oko 90 posto sharea.”

“Očito se dogodio svjetski duopol gdje UFC kontrolira zapadni dio svijeta i Australiju. ONE Championship je jak u Aziji, ali slab u Sjevernoj Americi, Australiji i Brazilu. Ali idemo naprijed i napredujem. Ako pogledate TV brojke, onda smo već sada ispred UFC-a. Zapravo smo višestruko ispred NBA-ja, recimo… To su neki pokazatelji koje gledamo. Kada 4.4 milijarde ljudi skine našu aplikaciju, neće biti brige…”, zaključuje čelnik azijske promocije.

Čitav popis evenata za 2019. godinu možete vidjeti u nastavku.

Jan. 19 — Jakarta, Indonesia
Jan. 25 — Manila, Philippines
Feb. 16 — Bangkok, Thailand
Feb. 22 — Singapore
March 8 — Yangon, Myanmar
March 31 — Tokyo, Japan
April 5 — Manila, Philippines
May 4 — Jakarta, Indonesia
May 11 — Bangkok, Thailand
May 17 — Singapore
June 7 — Beijing, China
June 15 — Macau, China
June 28 —Kuala Lumpur, Malaysia
July 20 — Guangzhou, China
Aug. 2 — Manila, Philippines
Aug. 17 — Bangkok, Thailand
Sept. 6 — Ho Chi Minh, Vietnam
Oct. 11 — Tokyo, Japan
Oct. 26 — Jakarta, Indonesia
Nov. 9 — Shanghai, China
Nov. 22 — Singapore
Dec. 6 — Kuala Lumpur, Malaysia
Dec. 13 — Manila, Philippines
Dec. 20 — Seoul, South Korea

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI