ONE Championship doveo u svoje redove i Mieshu Tate

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.11.2018 10:12h Autor:

Miesha Tate

Novo pojačanje singapurskog ONE FC-a je bivša Strikeforce i UFC prvakinja te jedna od najpopularnijih borkinja svijeta, Miesha Tate. No, ovo pojačanje ipak nije na borilačkom polju, nego Miesha postaje potpredsjednica promocije.

Na ovo možemo gledati kao na još jedan transfer iz UFC-a u ovu promociju, budući da je Tate od umirovljenja radila za UFC, ponajviše promotivne aktivnosti poput putovanja u neke zemlje gdje su se trebali održati UFC eventi. Česta destinacija bila joj je Azija te je možda tamo i došlo do prvih kontakata s najboljom promocijom najvećeg kontinenta. Posljednjih godina dana nije radila takve stvari, radi toga što je postala majkom, no sada se spremna vratiti u posao na velika vrata.

Ovaj novi posao rezultirati će time da će Tate zajedno s obitelji preseliti u Singapur, a to je putem društvenih mreža otkrio predsjednik ONE FC-a, Chatri Sityodtong.

“Pridružite mi se u pružanju dobrodošlice mojoj jako dobroj prijateljici Mieshi Tate u ONE Championship. Ona je jedna od najvećih borkinja u povijesti sporta. Iznad svega, ima srce od zlata. Miesha će početkom 2019. godine preseliti u Singapur i pridružiti nam se kao potpredsjednica promocije”, napisao je Sityodtong, čovjek koji u posljednje vrijeme radi fantastičan posao.

Tate se umirovila iz sporta u studenom 2016. godine, nakon poraza od Raquel Pennington te nakon što je par mjeseci ranije izgubila UFC titulu od Amande Nunes. Povukla se uz omjer od 18 pobjeda i sedam poraza. Danas joj je 32 godine, a već ranije je otkrila kako se ne namjerava vraćati MMA-u, no da će redovno sudjelovati na natjecanjima u grapplingu. Kao što smo gore naveli, u međuvremenu je postao majka. Njen zaručnik je Johnnya Nunez, MMA borac trenutno pod ugovorom s Bellatorom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI