ONE Championship danas uživo na FC-u: Moraes želi brzu obranu naslova!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.03.2015 10:14h Autor:

ONE Championship

Danas (petak) od 13 sati na Fight Channelu možete uživo pratiti One Championship na kojem će u glavnim ulogama biti Adriano Moraes i Asuka Mikami u borbi za naslov prvaka u muha kategoriji.

Najjača azijska MMA promocija organizira svoj prvi ovogodišnji događaja, a on će se održati pod novim imenom koje je skraćeno u odnosu na ono prijašnje. Umjesto One Fighting Championship sad se ova promocija jednostavno zove One Championship.

Kuala Lumpur u Maleziji domaćin je događaja Age of Champion na kojem će Brazilac Adriano Moraes braniti naslov prvaka u muha kategoriji. To će mu biti prva obrana naslova do kojeg je došao u rujnu prošle godine kad mu je protivnik bio Geje Eustaquio. Sve je tada bilo završeno u drugoj rundi nakon uspješne giljotine. Moraes je na omjeru od 12 pobjeda i jednog poraza. Taj jedini poraz doživio je u svom prvom nastupu za ovu azijsku promociju kad je od njega podijeljenom odlukom sudaca bio bolji Yusup Saadulaev. Nakon toga ostvario je tri pobjede u nizu, a sad ga čeka Japanac Asuka Mikami poznat i pod imenom Riku Shibuya. Japanac je na omjeru od 11 pobjeda, 2 poraza i jedne borbe koja je završila bez pobjednika. Bez poraza je u posljednjih 11 mečeva i posljednji koji ga je uspio svladati bio je Ryuji Takada još u svibnju 2009. Ovo će mu biti prvi nastup pod okriljem ove azijske MMA promocije.

"Spreman sam za borbu protiv Mikamija kako god da se ona odvijala, ali moja je prednost jiu-jitsu. Imam crni pojas, a on još nije doživio neki submission. No, i prije sam se borio s protivnicima koji nisu doživjeli submission dok nisu naletjeli na mene. Niti ova borba neće biti drukčija. Mogu ga prisiliti da brzo počne tapkati.", izjavio je za MMA Fighting uoči obrane naslova Adriano Moraes.

Prijenos One Championshipa na Fight Channelu počinje danas (petak) 13. ožujka u 13 sati.

ONE Championship: Age of Champions

Adriano Moraes (c) vs. Asuka Mikami
Peter Davis vs. Rajinder Singh Meena  
Ann Osman vs. Walaa Abbas  
Ev Ting vs. Cary bullos  
Gianni Subba vs. Thanh Vu
Florian Garel vs. Amir Khan  
Chan Rothana vs. Ramon Gonzales
Kristie Gannaway vs. Jujeath Nagova

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI