Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Okršaji za pamćenje u Švedskoj | Fight Site

Okršaji za pamćenje u Švedskoj

Ostale vijesti 07.10.2011 01:06h Autor:

Rumble of the Kings

Švedska organizacija Rumble of the Kings idućeg nam mjeseca donosi zaista pravu kraljevsku borbenu poslasticu zahvaljujući nekim odličnim imenima s fight-carda.

Za razliku od velike većih drugih organizacija koje su se opredijelile za MMA ili neku stand-up disciplinu, Rumble of the Kings nudi svojim posjetiteljima od svega pomalo.

Pravi super-fight 26. studenog u Stockholmu tako će predstavljati borba između Ray Sefa i domaćeg Jörgena Krutha. Imena su to koja zaista nije potrebno dodatno predstavljati, no iako su svoju slavu stekli boreći se u kicboxingu, odnosno u muay thaiju, ovo će biti MMA okršaj.

Ništa manje zanimanja javnosti neće izazvati ni muay thai okršaj u srednjoj kategoriji u kojem će se nastupiti Tajlanđanin Yodsanklai Fairtex koji se približava svojem 250. meču u karijeri, a protivnik će mu Ukrajinac Artur Kyshenko koji je u 55 odrađenih mečeva samo osam puta doživio poraz.

Spomenimo i još najavljenu borbu između Bruna Carvalha te Mariusa Zaromskiksa, dok će potpuni fight-card biti objavljen uskoro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI