Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Šok i nevjerica: Sonnen ipak nije pravi UFC prvak | Fight Site

Šok i nevjerica: Sonnen ipak nije pravi UFC prvak

Ostale vijesti 16.02.2012 11:47h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen ipak još uvijek nije pravi UFC-ov prvak. Tako su, naime, odlučili čitatelji Fight Sitea koje smo u posljednjoj anketi pitali upravo to pitanje: Je li Sonnen pravi šampion kako sam to tvrdi?

Najviše glasova, točnije čak 40 posto, otišlo je na odgovor: “Ne. Sonnen bi trebao posjetiti čika doktora za glavu”. Naravno, radilo se o šali s naše strane, no s obzirom na razne baljezgotine koje ponekada izlaze iz njegovih usta, ne bi škodilo da se Amerikanac zaista tu i tamo posavjetuje s nekim psihologom.

22 posto glasača je ipak Sonnena priznalo kao pravog šampiona, a samo dva posto glasača manje tvrdi i da UFC-ov brljavac nikada nije bio poražen u karijeri.

Najmanje glasova, 18 posto, dobio je odgovor “Tko je uopće Chael Sonnen?”. S obzirom da je izazivač u srednjoj kategoriji gotovo svaki drugi dan glavni akter neke bombastične vijesti koje se uglavnom oslanjaju na njegove izjave, vjerujem da se radilo o dobrom smislu za humor naših čitatelja.

Ako je prema Vama, Sonnen bi ipak trebao posjetiti čika doktora za glavu. Kad ga vidimo, to ćemo mu i preporučiti.

Hvala na glasovima i najavljujemo sljedeću anketu.

Protiv koga bi Michael Bisping trebao braniti naslov?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI