OFN 4: Halaši dominirala protiv Golčić i uzela titulu, Dubrovčani protutnjali Opatijom!

Ostale vijesti 25.02.2012 10:47h Autor:

OFN 4 - plakat

Sinoć (24. veljače) je u Kristalnoj dvorani hotel Kvarner u Opatiji, održana četvrta po redu borilačka priredba Opatija Fight Night. Kao i obično, za organizaciju eventa zaslužan je opatijski OFC iz čijih je redova i nastupilo najviše boraca.

Najzanimljivija, a ujedno i glavna borba večeri bila je ona za titulu prvakinje svijeta u Muay Thaiju  i pojas “King of the Cage” šampionke u kojem su se sastale domaća borilačka zvijezda, Veronika Golčić, i Mađarica pod srpskom zastavom Eva Halaši. Nakon pet prilično dominantnih rundi mađarske borkinje, nije bilo previše dvojbe tko je nova prvakinja svijeta. Halaši je zasluženo slavila i okitila se rozim King of the Cage pojasem. Kod Golčić je bio primjetan nedostatak iskustva, ali i čvrstoće za ovako jedan ozbiljan susret.

Od svih ostalih dvoboja najzanimljiviji je bio onaj prema pravilima profesionalnog boksa između Puležanina Mirzeta Bajraktarevića i Titusza Szabe. Mađaru se nekoliko puta brojalo, no nekako je uspio preživjeti svih šest rundi i dočekati sudačku odluku koja je, vrlo uvjerljivo, otišla na stranu sjajnog hrvatskog profesionalca.

Ostal mečevi, su uglavnom pružili veliku dominaciju jednog od boraca pa su uglavnom završavali prekidima u prvoj ili drugoj rundi. Posebno uvjerljivi bio je dubrovački MMA dvojac Hrvoje Slade i Ante Delija. Obojica su svoje protivnike Finčura, odnosno Zalanija, riješili već za nekoliko sekundi uvodne runde. Slade je slavio tehničkim nokautom, a Delija gušenjem s leđa.

Spomenimo i nastup OFC-ovca Ivana Stanića koji je također imao vrlo lagan posao protiv Adnana Omeragića. Ivan “Grozni” je posao riješio početkom druge runde nakon nekoliko nebranjenih low kickova koji su ozlijedili nogu njegovog protivnika.

Opatija Fight Night 4:

Eva Halaši vs. Veronika Golčić – Jednoglasna odluka sudaca

Ivan Stanić vs. Adnan Omeragić – TKO, 2R

Luka Žeželić vs. Marko Rupčić – Jednoglasna odluka sudaca

Dejan Milošević vs. Fina Arpad – TKO, 1R

Ante Delija vs. Zani Zalani – Prisiljavanje na predaju (RNC), 1R

Hrvoje Slade vs. Mihajlo Finčir – TKO, 1R

Ivana Habazin vs. Edita Lešnik – Jednoglasna odluka sudaca

Mirzet Bajraktarević vs. Titusz Szabo – Jednoglasna odluka sudaca

Niki Ružić vs. Matija Mađer – Jednoglasna odluka sudaca

Lovro Brčić vs. Marko Sipos – Nerijeen

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI