Odrađeno vaganje za Rizin World GP (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.12.2015 13:04h Autor:

Goran Reljic & Vadim Nemkov

Odrađeno je službeno vaganje za sutrašnji, ujedno i prvi event nove japanske Rizin Fightnig Federation promocije na kojem će nastupiti i naš Goran Reljić.

Rizin je novo dijete Sakakibare, bivšeg vlasnika Pridea, koji je za početak rada promocije organizirao čak dva eventa. U sklopu prve priredbe održat će se poluteškaški turnir osmorice na kojem će uz zvijezde poput King Mo Lawala nastupiti i Goran Reljić. Protivnik će mu biti neporaženi Rus Vadim Nemkov. Ako Reljić prođe u polufinale očekuje ga nastup na drugom eventu, predvođenom povratkom Fedora Emelianenka, 31. prosinca u Super Saitama Areni.

“Vadim je vrlo kompletan borac sa solidnim znanjem o svemu. Ispred sebe vidim veoma zanimljiv dvoboj, bez obzira što on nema toliko iskustva u MMA-ju. Opasan je zbog toga što je jako gladan slave i to je ono što će ga motivirati. Ima nokaut udarac u desnoj ruci i toga se moram najviše paziti”, rekao je Reljić o svom protivniku i Fedorovom učeniku.

Prijenos borilačkog spektakla iz kultne Saitama Super Arene, pogledajte na Staru godinu 31. prosinca s početkom u 16:00 sati besplatno na FightChannelTV-com-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI