Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Obračun legendi" u kinima: Boksačka komedija u kojoj igraju Stallone i De Niro | Fight Site

"Obračun legendi" u kinima: Boksačka komedija u kojoj igraju Stallone i De Niro

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.01.2014 13:50h Autor:

Grudge Match

Dvije najpoznatije filmske boksačke ikone, Robert de Niro (Jake LaMotta Razjareni bik) i Sylvester Stallone (Rocky Balboa), napokon će 9. siječnja ući u ring!

U filmu OBRAČUN LEGENDI De Niro i Stallone su  Billy The Kid McDon­nen i Henry Razor Sharp, dva lokalna borca iz Pittsburgha čije vatreno rival­stvo privlači pažnju cijele nacije. Svaki je od njih jedanput pobijedio onoga drugoga, a uoči odlučujućeg trećeg sučeljavanja 1983. godine Razor je nag­lo i bez objašnjenja objavio da se povlači iz svijeta profesionalnog boksa čime je nokautirao karijere obojice. Trideset godina kasnije boksački promo­tor Dante Slate Jr. (Kevin Heart), namirisavši veliki novac, dao im je ponu­du koju ne mogu odbiti: da ponovo uđu u ring i obračunaju se do konačnog rezultata.

No, tijekom prvog susreta njihov sukob pretvori se slučajno u urnebesni do­gađaj koji društvene mreže prenesu cijelom svijetu…

U filmu OBRAČUN LEGENDI glume i dobitnik Oscara Alan Arkin kao Ra­zorov bivši trener Louis Lightning Conlon te dobitnica Oscara Kim Basin­ger. Redatelj filma je Peter Segal.

Zanimljivo je da su De Niro i Stallone glumili zajedno u  trileru Copland 1997., no udružiti ih u komediji smještenoj u svijetu boksa predstavlja sas­vim novu dimenziju i zasigurno pravu poslasticu za sve ljubitelje ova dva vrhunska glumca i urnebesne zabave.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI