NOVO: K-1 WGP Finale u Zagrebu – Sve informacije na Fight Siteu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.02.2013 15:44h Autor:

K-1 World Grand Prix Final

Približava se datum održavanja jednog od najvećih sportskih događaja u Zagrebu, K-1 World Grand Prix finala! Fantastično K-1 WGP finale možete gledati 15. ožujka u zagrebačkoj Areni.

Kako bismo svim posjetiteljima olakšali traženje informacija o ovoj borilačkoj priredbi, uveli smo u meniju novu rubriku K-1 WGP u kojoj ćete, vjerujemo, pronaći sve potrebne informacije.

U Info odjeljku nalaze se informacije o ovom eventu, te presjek povijesti K-1 promocije, od prvoga finala do današnjih dana. Fight Card odjeljak će vam omogućiti da lakše pratite parove četvrtfinala te ždrijeb finala. Odjeljak Borci donosi vam mogućnost upoznavanja sa svim borcima koji će nastupiti u Finalu.

Press odjeljak namijenjen je predstavnicima medija koji će ondje pronaći sve informacije vezane uz akreditacije za K-1 WGP Finale.

Na kraju, novi K-1 WGP odjeljak u izborniku Fight Sitea svima daje i ono najvažnije – informacije o ulaznicama za borilački spektakl kojeg nijedan istinski zaljubljenih u borilačke sportove neće propustiti.

Fight Site i ovom je prigodom želio svojim posjetiteljima olakšati pristup informacijama te donijeti sve informacije o K-1 WGP Finalu koje će se 15. ožujka održati u Zagrebu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI