Novi instrukcijski video Shinye Aokija: Kako izvesti “leteći trokut” (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.03.2018 11:19h Autor:

Screenshot

Legendarni japanski MMA borac Shinya Aoki nastupao je u slavnim japanskim promocijama Deep, Shooto, Dream, Inoki Bom-ba-ye i Rizin, a posljednjih nekoliko godina član je azijskog ONE Championshipa.

Aoki se proslavio svojim fenomenalnim grapplingom. Zaštitni znak su mu oduvijek bila gušenja i poluge, a prisiljavanjem na predaju je slavio u čak 25 mečeva. U svojim najboljim danima je završavao Eddieja Alvareza, Caola Una, Joachima Hansena i Tatsuyu Kawajirija… Osvajao je i titule Dream,  Shooto i ONE Championship prvaka u lakoj kategoriji.

Ovaj danas 34-godišnji Japanac je član Evolve Fight Teama koji je odlučio njegovo znanje podijeliti sa svijetom. Pa su tako odlučili snimiti serijal instrukcijskih videa u kojima “Tobikan Judan” demonstrira neke od svojih zaštitnih poteza.

Nedavno smo objavili njegova dva instrukcijska videa u kojima demonstrira kako se izvode “leteći armbar” i “leteći kneebar”. Danas je na “meniju” novi video u kojem Japanac podučava kako se pravilno izvodi “leteći trokut” – još jedan od njegovih zaštitnih znakova.
Oni koji se bave BJJ-om ili nekim drugim oblicima “grapplinga” bi ih svakako trebali pogledati jer se Aoki proslavio upravo ovim “submissionima”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI