Novi incident Philipa Šarića: MMA borac zaštitaru odgrizao prst!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.02.2013 10:14h Autor:

Philip Šarić (mmafunclub.com)

"Istina je, odgrizao sam mu prsta, ali bilo je to u samoobrani", izjavio je profesionalni MMA borac Philip Šarić nakon sukoba s zaštitarom u jednom klubu na zagrebačkom Jarunu.

Dvadesetogodišnji borac sukobio se s 35-godišnjim zaštitarom te mu odgrizao prst. U policijskom priopćenju stoji da se mladić posvađao, a potom i potukao sa zaštitarom te mu teško ozlijedio ruku. Prema prvim informacijama, Philip je želio ući u klub, no zaštitar ga nije pustio jer je MMA borac prije nekoliko mjeseci ondje napravio incident te mu je zabranjen pristup.

Ozlijeđenog zaštitara Hitna je prevezla u Traumatološku bolnicu, a palac desne ruke nisu mu uspjeli spasiti.

Priopćenje su nakon vijesti o sukobu na Jarunu objavili i iz hrvatske MMA lige za koju Šarić nastupa. Mladi Šarić bio je član kluba Croatian Top Teama, a u prvom kolu je izgubio od Patricka Pereše (Trojan Pula).

"Samim time, više se ne natječe unutar Hrvatske MMA lige. U slučaju da je prošao prvi krug, stav Hrvatske MMA lige bio bi jasan – svaki istup borca Hrvatske MMA lige koji iskače izvan okvira hrvatskih zakona, organizacija MMA lige najstrože osuđuje i trenutno diskvalificira iz daljnjeg natjecanja.", stoji u priopćenju MMA lige.

I Igor Pokrajac, bivši trener Philipa Šarića osvrnuo se na incident: "Znaju se pravila u našem timu. Ne dopuštamo takve ispade. Šarić je već prije bio upozoren zbog svoga ponašanja. On je mlad i neiskusan, ali pravila vrijede za sve i moraju se poštivati. Ovim činom on je sam sebe isključio iz Croatian Top Teama. Tolerancija na nasilje je jednaka nuli kod nas. Način borbe kojim se mi bavimo je sportski okršaj u MMA kavezu", rekao je Pokrajac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI