Novi Bellatorov prvak želi uzeti i Glory titulu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.10.2015 22:56h Autor:

Rafael Carvalho

Novi Bellatorov prvak srednje kategorije ima plan napraviti nešto što još nitko nije, a to je držati odjednom pojaseve u elitnom MMA i kickboks organizaciji.

Nedavno je takav isti plan iznio Paul Daley, no on je od ostvarenje puno dalje nego što je to Carvalho, koji je pola puta već odradio, nakon što je prošli vikend postao Bellatorov prvak u srednjoj kategoriji. Ovaj sjajan borac je prije svega stand up borac te vjeruje kako ima kvalitetu isto to postići i u najjačoj svjetskoj kickboks organizaciji.

Bellatorov naslov je osvojio sjajnih middle kickom u jetru Brandona Halseya, a ranije je savladao i Gloryevu zvijezdu Joe Schillinga, iz tog razloga vjeruje kako ima šanse.

"Ne znam tko trenutno nosi Glory pojas u srednjoj kategoriji, no zainteresiran sam boriti se protiv njega. Želim se boriti u kickboks borbi te osvojiti taj pojas", rekao je Carvalho.

Glory pojas inače drži sjajni Artem Levin, koji je nedovno svoj pojas obranio protiv kanadskog borca Simona Marcusa, a i Schilling je u redu za novu priliku protiv sjajnog Rusa. Carvalho bi možda ipak prvo trebao gledati na ono što slijedi u Bellatoru, a to je prva obrana pojasa prvaka. O mogućem protivniku još uvijek ne zna ništa.

"Nije mi to bitno, ja sam zaposlenik Bellatora i koga god mi daju, spreman sam se boriti protiv njega i pobijediti ga. Sad ću samo čekati i uživati u onome što sam postigao", rekao je novi prvak o toj temi. Istina, neka uživa, a onda još jednom pokušati dokazati koliko je stvarno dobar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI