Nova Sappova sramota, ovog puta tapkao na udarce već nakon 12 sekundi! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.05.2012 05:29h Autor:

Screenshot

Nekad strah i strepet svakog borca, malo tko se usudio ući s njim u ring, a danas se natječu tko će ga prije natjerati da se preda. Naravno, pričamo o Bob Sappu.

Prije se pokušavalo pogoditi u kojoj rundi bi Bob Sapp mogao pasti, pa nakon toga u kojoj minuti, a danas se pokušava pogoditi sekunde njegove predaje. Ovog puta bilo je potrebno svega 12 sekundi da Soa Palelei završi borbu i stigne do vjerojatno najlakše pobjede u svojoj karijeri. Ako dobro pogledate video, američki gorostas je tapkao na snažnu GNP seriju svog protivnika iako se službeno piše TKO. Ovo mu je bio sedmi poraz u nizu, odnosno 11 u posljednjih 13 nastupa s malim rukavicama. Što je sljedeće?

Na jučer u Australiji održanom Cage Fighting Championshipu 21bilo je još nekoliko vrlo zanimljivih borbi, a održana je i borba za titulu koja je nakon odrađenih svih pet rundi otišla na odluku sucima koji su presudili da je aktualni prvak Jesse Juarez bio bolji od Roberta Whittakera.

CFC je na fight cardu imao još jedno vrlo poznato ime. Jeff Monson uspio je stići do nove pobjede u svojoj karijeri nakon što je bio bolji od Jima Yorkea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI