Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nova japanska ludorija! Promocija organizira borbu 12-godišnjakinje protiv duplo starije borkinje | Fight Site

Nova japanska ludorija! Promocija organizira borbu 12-godišnjakinje protiv duplo starije borkinje

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.04.2017 20:51h Autor:

Deep Jewels

Mislili ste da ste vidjeli svu bizarnost koju japanska MMA scena može ponuditi? Žestoko se varate, jer promocija Deep Jewels to sve dovodi na jednu višu razinu te na svom eventu organizira borbu 12-godišnje djevojčice protiv profesionalne MMA borkinje.

Riječ je o promociji koja će 20. svibnja održati event u Tokiju, a na kojem će nastupiti 12-godišnjakinja o kojoj sve što znamo je, vjerojatno umjetničko, ime MoMo. Ona će se boriti protiv Momoko Yamazaki, 24-godišnje borkinje profesionalnog MMA skora 2-2. Ipak, da sve ne bude naoko tako “defektno”, promocija je izjavila kako će po pravila obje djevojke (djevojčice) nositi zaštitne kacige. Njima to vjerojatno čini razliku i ovu borbu predstavlja kako nešto normalno, ili?

Kolege s Bloody Elbowa su ovo sjajno prokomentirali, izjavivši kako je ovdje u pitanju legalno fizičko zlostavljanje djece, iako naravno postoji mogućnost da je MoMo nevjerojatni MMA talent koji će savladati svoju dvostruko stariju protivnicu. No, ono što je bitno je ipak činjenica da ona ima 12 godina. To su godinu u kojima npr. u Americi nije preporučeno niti gledanje borilačkih sportova te se prije evenata pojavljuje upozorenje.

No, već smo odavno shvatili kako je Japan jedan potpuno drugi svijet…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI