Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nova Fight Site anketa: Kako će proteći okršaj Overeema i Werduma? | Fight Site

Nova Fight Site anketa: Kako će proteći okršaj Overeema i Werduma?

Ostale vijesti 08.06.2011 10:44h Autor:

Strikeforce GP poster

Za desetak dana nas čeka dugo najavljivani nastavak Strikeforceovog Grand Prixa, a u jednom polufinalu se sastaju Overeem i Werdum.

S obzirom na to da je otkazan dvoboj Igora Pokrajca i Krysztofa Soszynskog, vrijeme je za novo anketno pitanje. Iako rezultati prethodne ankete više nisu relevantni, simptomatično je kako 43 posto čitatelja Fight Sitea smatra da bi hrvatski borac slavio nokautom. To su naravno ohrabrujuće brojke koje samo potvrđuju kako vjerujemo u dobar nastup Pokrajca u sljedećoj UFC borbi i ostanak u elitnoj konkurenciji.

Daleko najveći MMA event koji nam slijedu u bližoj budućnosti je nastavak Strikeforceovog Grand Prixa koji je zakazan za 18. lipanj. Nakon što su Kharitonov i Silva još u veljači izborili prolazak u polufinale, na potezu su Overeem i Werdum, odnosno Rogers i Barnett.

Nas zanima vaše cijenjeno mišljenje o borbi Strikeforceovog prvaka Alistaira Overeema i brazilskog BJJ majstora Fabricija Werduma? Brazilac je već jednom pobijedio Nizozemca prisilivši ga na predaju kimurom još u ringu legendarnog Pridea. Jesu li došla neka druga vremena ili možda još uvijek vjerujete u kvalitete bivšeg Cro Copovog BJJ trenera?

Kako će završiti dvoboj Overeema i Werduma?

1. Overeem slavi nokautom

2. Overeem prisiljava na predaju Werduma

3. Alistair uzima pobjedu odlukom

4. Werdum nokautom

5. Werdum će submitati Nizozemca

6. Fabricio slavi odlukom sudaca

Glasati možete na desnoj strani naše stranice, a mi vam se zahvaljujemo na odazivu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI