Norveška maturantica na razmjeni iz hobija krenula na hrvanje, pa nadmašila muške kolege (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.12.2016 17:40h Autor:

Elise Wangensteen Eidskrem

Došli smo do vrlo zanimljive priče o djevojci imena Elise Wangensteen Eidskrem. Ova je svoju posljednju godinu srednje škole provela u Americi, gdje je iz hobija upisala hrvanje, da bi na kraju nadmašila i muške kolege.

Kako pišu na stranici BJJ Eastern Europe, Elise je svoju posljednju godinu srednje škole odradila na razmjenu u James Buchanan Senior srednjoj školi, a kao hobi odabrala je hrvanje. To ne bi bilo ništa čudno da je u toj školi postojala ženska hrvačka sekcija, no nije te je ona umjesto toga hrvala većinom s muškim kolegama.

Tako je nastupila i na nekim natjecanjima, gdje je ostvarila zapažene rezultate u “mješovitoj” konkurenciji. Uz hrvanje, Elise se zainteresirala za BJJ, gdje je vrlo brzo došla do plavog pojasa, a nastavila ga je trenirati i kad se vratila kući u Norvešku. Kako je sama navela, vrlo je sretna zbog prilike koja joj je pružena tijekom godinu dana u Americi.

Što se tiče njenih hrvačkih nastupa, na svom Youtube kanalu je podijelila snimke četiri meča, pa ih možete pogledati ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI