Nokautirani borac se probudio pa napao suca (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.12.2016 11:14h Autor:

Screenshot

Da suci ponekad imaju nezahvalan i opasan posao pokazuje nam snimka s jednog manjeg eventa koji se održao proteklog vikenda na otoku Saipan.

Riječ je o Trench Warz 20 priredbi, preciznije o borbi u kojoj su se našli Jesse Joe Mesa i Andres Camacho. Ova priča kreće u trenutku kada je Camacho nokautirao Mesu i to ilegalnim “soccer kickom”. Sudac je odmah prepoznao nedozvoljeni udarac te zaustavio borbu, a nakratko onesviješteni Mesa se zatim pridigao i navalio na, u ovoj situaciji vrlo pribranog suca, inače Franka Camacha, također MMA borca.

Mesa je u konačnici upisao pobjedu budući da je njegov protivnik diskvalificiran zbog ilegalnog udarca.

“Imao sam čast biti jedan od sudaca na Trench Warz 20 priredbi proteklog vikenda. Imao sam jedno od najboljih iskustava kao sudac i MMA natjecatelj. Ovi su likovi odmah nasrnuli jedan na drugog. Uz sav taj adrenalin dogodio se i ilegalni udarac na borcu koji je bio na podu. Obično se borci nakon takvog udarca prime za glavu i preuveličavaju bol kako bi došlo do diskvalifikacije protivnika, ali ovaj je napravio baš suprotno”, poručio je sudac ovog dvoboja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI