Nokaut dana: Trijumfalni povratak Tamdana McCrorya nakon pet godina! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.02.2015 15:50h Autor:

screenshot

Našu novu dnevnu rubriku 'Nokaut dana', otvorit ćemo s trijumfalnim povratkom svojevremeno jednog od najvećih MMA svjetskih potencijala. Tamden McCrory je odradio prvi meč nakon pet godina, a epilog je bio fascinantan.

2007. godine, član UFC-a je postao Tamdan McCrory, 20-godišnjak impresivnog skora 8-0, uz sve pobjede prekidom, od toga šest u prvoj rundi. UFC debi je također bio impresivan, nakon što je ugušio Pete Spratta. Ipak, nakon toga u iduće četiri borbe dolazi do dvije pobjede i dva poraza, ali za tako mladog borca to nije bilo previše drastično.

2009. godine sastaje se s Johnom Howardom, gubi kontroverznom sudačkog odlukom i najavljuje umirovljenje iz MMA sporta. Tad je bio star 22 godine i 10 mjeseci.

Ipak, pet godine kasnije odlučuje se na povratak. Potpisuje za Bellator i u rujnu 2014. nastupa na Bellator 123 eventu, gotovo točno pet godina nakon svoje posljednje borbe. Protivnik je bio sve samo ne bezazlen, jer je prethodna borba Brennana Warda bila za naslov Bellatorovog prvaka, gdje je poražen od Aleksandera Šlemenka.

No, McCrory je napravo nešto nevjerojatno. Nokaut protiv Warda bio je jedan od najimpresivnijih u cijeloj 2014. godini, a pozadinska priča je samo dodala draž na nju. McCrory svoj idući nastup ima za sva tjedna, kad se na Bellatoru 134 sastaje s Jasonom Butcherom. Jedva čekamo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI