Nokaut dana: Remy Bonjasky i brutalan kick u Sakijevo tijelo (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.02.2015 12:52h Autor:

screenshot

Današnji nokaut dana posvećujemo Remiu Bonjaskyu i jedno, od najbrutalnijih body kickova koje smo imali prilike vidjeti. Žrtva je bio Gokhan Saki.

Ovog puta se vraćamo u 2008, godinu i polufinale K-1 World Grand Prixa. Remy Bonjasky je savladao Jeromea Le Bannera, a Gokhan Saki Ruslan Karaeva i pobjednik ovog meča trebao je ići u veliko finale protiv Badr Haria.

Bonjasky i Saki su pružili spektakl već u prvoj rundi, a onda je uslijedilo ono što je poslužilo kao još jedan dokaz zašto je Remy nosio nadimak "Leteći gospodin". Na jednom izlazu iz klinča dogodilo se par trenutaka Sakijeve dezorijentacije, a Remy je to iskoristio za plasirati nevjerojatan udarac. Izraz lica Gokhana Sakija je sve rekao.

Remy Bonjasky je na kraju otišao u finale, gdje je slavio diskvalifikacijom Badr Hari, koja je upropastila možda i najkvalitetnije WGP finale ikad. Tako je postao K-1 prvak po treći i posljednji put u svojoj karijeri, a nokauti protiv Le Bannera i Saki ostati će zauvijek u memoriji svih K-1 fanova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI