Nokaut dana: Posljednji nokaut legendarnog Igora Vovchanchyna (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.10.2016 13:45h Autor:

Vovchanchyn vs. Takahashi

Igor Vovchanchyn definitivno pripada skupini velikana koji su obilježili zlatne dane japanskog Pridea. Ovaj se ukrajinski udarač umirovio nakon čak 66 profesionalnih MMA dvoboja (55-10-1), a s 42 pobjede u nizu je vlasnik MMA rekorda u toj kategoriji.

Popularni “Ice Cold” se umirovio nakon Prideovog Final Conflicta iz 2005. godine, karijeru je završio s dva poraza, kojima je prethodilo pet trijumfa u nizu. Njegov posljednji nokaut datira s Pride 29 priredbe, poznate i pod upečatljivim imenom “Fists of Fire”. Te je večeri u Saitama Super Areni, za svega minutu i 10 sekundi, svladao japanskog veterana Kazuoa Takahashija.

O veličini evog eventa dovoljno govori pogled na popis borbi. Naime, Pride 29 predvodili su Mirko Filipović i Mark Coleman, a uz njih su svoje mjesto pronašli Quinton Jackson, braća Murilo i Mauricio Rua, Fabricio Werdum, Sergei Kharitonov, Antonio Rogerio Nogueira, Alistair Overeem, Kazuhiro Nakamura, Stefan Leko i naravno spomenuti dvojac koji se našao u današnjem ‘Nokautu dana’.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI