Nokaut dana: Pogledajte jedan od najbrutalnijih nokauta u ženskom MMA-u (VIDEO)

Ostale vijesti 10.05.2016 16:26h Autor:

Soannia Tiem vs Alida Gray

Današnji nokaut dana smo iskopali iz manje poznate 24/7 Entertainment promocije, a u glavnim ulogama su se ovog puta našle pripadnice ljepšeg spola – Alida Gray i Soannia Tiem.

Dvoboj iz listopada 2013. godine je dogurao do treće runde, ali već prvi udarac u istoj je završio ovu priču i donio treću uzastupnu pobjedu u karijeri Alide Gray, inače borkinje kojoj zanimljivi dvoboji i finiši nisu strani. Izgleda i kako je ovaj ishod označio kraj MMA karijere za Tiem, budući da od njega nije niti jednom nastupila u meču po pravilima slobodne borbe.

U trenucima kada su se susrele, ove borkinje bile su relativno nove na MMA sceni. Slavljenici iz ovog meča je ovo bio tek treći profesionalni, dok je poraženoj ovo bio drugi i izgleda posljednji ulazak u kavez od kojeg se pozdravila s omjerom 1-1.

Za razliku od Tiem, Gray je još uvijek aktivna, a svoj je posljednji nastup odradila početkom godine kada je tehničkim nokautom izgubila od Angele Hill, bivše UFC borkinje, a danas prvakinje u Invicta organizaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI