Njokuani pao vagu za današnji Bellator 182, Koreškov pristao na borbu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.08.2017 18:22h Autor:

Njokuani vs. Koreškov

Današnji Bellator 182 event umalo se našao u problemima, nakon što je Chidi Njokuani pao vagu za čak dva kilograma. Ipak, njegov protivnik u glavnoj borbi eventa, bivši prvak Andrey Koreškov, je pristao na borbu.

Njokuani je sa svojih 191 centimetar inače možda i najveći velteraš u elitnim organizacijama, a svatko tko je gledao ijednu njegovu borbu se vjerojatno čudio kako on uspijeva dan ranije proći vagu, jer u kavezu se uvijek čini ogroman. Tako je došao dan kada ovaj opaki borac nije prošao, odnosno nije zadovoljio 77 kilograma. Na vaganje za Bellator 182 došao je sa 79 kilograma.

Bivši prvak, osam centimetara niži Andrey Koreškov, je ipak spasio event tako što je pristao boriti se, iako je bilo za očekivati i da će u slučaju prolaska na vaganju njegov protivnik biti veći i snažniji u kavezu. Koreškov će se tako pouzdati u svoju superiornu tehniku i brzinu te vjeruje da bi pobjedom mogao doći do borbe za naslov, koji je pomalo nesretno izgubio.

Na programu se nalazi još jedan velteraški duel, koji je kroz dogovor tijekom tjedna postao međukategorije do 81.5 kilogram. To je borba Fernanda Gonzaleza i Brennana Warda, dva uvijek zanimljiva borca. Na glavnom su programu još djevojke, Bruna Ellen i Veta Arteaga, kao i novi nastup A.J. McKeea, možda i najzanimljivijeg Bellatorovog borca nižih kategorija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI