Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Njemački gorostas uskočio protiv Tima Sylvije! | Fight Site

Njemački gorostas uskočio protiv Tima Sylvije!

Ostale vijesti 18.10.2011 09:15h Autor:

Kraniotakes ususret nastupa na WFC-u

Njemački teškaš grčkih korijena, Andreas Kraniotakes, zauzet će mjesto Pedra Rizza u dvoboju protiv Tima Sylvije 5. studenog na ProElite 2 priredbi u Chicagu.

“Fanovi već duže vrijeme žele da debitiram u SAD-u. Želim zahvaliti ProElitu, ne samo što mi je dao šansu na njihovoj priredbu, nego su me odmah gurnuli u glavnu borbu večeri protiv jednog od najvećih imena MMA-ja”, izjavio je Kraniotakes za Sherdog.com.

“Kada sam dobio poziv, rekao sam da  moram prespavati i razmisliti o ovom dvoboju. No, što sam više razmišljao, shvaćao sam da je ovo moja velika prilika i trenutak koji sam čekao. Zaista se radi o velikoj šansi. Tekuća godina je bila nevjerojatna za mene i moju karijeru i nadam se da ću je završiti u istom stilu”, zaključuje krupni Nijemac.

Iza Kraniotakesa je niz od tri pobjede, a njegov trenutačni score se zaustavio na 12-4. Najveća pobjeda u karijeri za ovog teškaša je stigla protiv britanskog gorostasa Davea Keeleyja kojeg je prisilio na predaju već u prvoj rundi njihovog dvoboja u svibnju na Cage Warriors 43 priredbi. Zanimljivo, upravo je naš Ajlin Ahmić posljednji borac koji je uspio pobijediti Kraniotakesa. Dubrovčanin ga je svladao armbarom na WFC-u 13 ove godine.

Kraniotakes je visok 191 centimetar i težak 116 kilograma. Nazivaju ga Big Daddy poput legendarnog Garyja Goodridgea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI