Ništa od dvoboja Daley vs. Marquardt: Britanac odustao jer je izgubio motivaciju

Ostale vijesti 20.10.2011 08:50h Autor:

Nate Marquardt

Paula Daleyja sutra u kanadskoj Ringside MMA promociji očekuje dvoboj protiv Luigija Fioravantija. To će Britancu biti čak pet dvoboj u 2011. godini i šest meč u posljednjih godinu dana.

Bivši UFC-ovac se nada jednako zaposlenoj 2012. Ipak, Daley je jučer novinarima otkrio kako je ovo zasigurno njegov zadnji nastup u 2011. što automatski znači da se na BAMMA 8 priredbi, koja je zakazana za 10. prosinac, neće boriti protiv Natea Marquardta. To je razočaralo britanske MMA fanove.

“Stvarno sam se želio boriti na BAMMA 8 priredbi. Pokušali smo dogovoriti ovaj meč, no nije bilo vremena. 100 posto se taj dvoboj neće održati. Predugo sam čekao i sada sam fokusiran na odmaranje do kraja ove godine”, izjavio je Daley i dodao:

“Bilo je previše neodlučnosti. Ja sam već isplanirao kamp i sve ostale detalje. Bio bi to jedan od najboljih kampova koje sam odradio u karijeri. No, dok se meč dogovarao, izgubio sam volju i fokus. Pregovori su me iscrpili i više nisam motiviran.”

Daley se nada da bi se meč protiv Marquardta mogao dogoditi negdje u 2012. godini.

“Želim se boriti protiv najboljih za pojas prvaka, a Nate je najbolji borac u BAMMA-u. Trenutačno sam 2-0 u toj promociji koja raste svakom priredbom. Naravno da bi mi puno značilo osvajanje ovog pojasa, a još bi bilo bitnije osvojiti ga protiv Marquarta.”

Problematični britanski borac je svjestan kako njegova matična promocija, Strikeforce, propada.

“Strikeforce će propasti u narednih šest mjeseci. Možda ću se boriti u Engleskoj, a možda se vratim natrag u UFC. Vidjet ćemo.”

“I dalje pregovaramo s njima. Imam tamo neke borbe prema važećem ugovoru, no to je sve što znam. Svaki put kada se borim izvan Strikeforcea, moram to činiti s njima u dogovoru. Slična situacija je kao i s Alistairom. Nemam problema s drugim angažmanima, ukoliko me Strikeforce nema u planovima”, zaključuje Britanac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI