Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nikita Krylov protiv bivšeg Bellator prvaka u prvoj borbi nakon odlaska iz UFC-a | Fight Site

Nikita Krylov protiv bivšeg Bellator prvaka u prvoj borbi nakon odlaska iz UFC-a

Ostale vijesti 07.05.2017 18:53h Autor:

Nikita Krylov

Nikita Krylov i bivši Bellator prvak Emmanuel Newton borit će se na 68. eventu promocije Fight Nights Global, 2. lipnja u St. Petersburgu.

Fight Nights Global, odnosno Eurasia Fight Nights kako se donedavno zvao, je nedavno potpisao veći broj poznatih imena, pa će tako dva od tih upariti na jednom od svojih idućih evenata. To će biti četvrti FNG event u nizu koji počinje 19. svibnja, odnosno promocija je isplanirala čak četiri manifestacije u samo 13 dana.

25-godišnji Krylov je izjavio kako je svojevoljno napustio UFC s ciljem potpisa za ovu promociju. U najboljoj svjetskoj promociji bio je rangirani borac, a slavio je u šest od devet borbu. Posljednji nastup imao je u prosincu prošle godine, kada ga je savladao Misha Cirkunov, koji mu je prekinuo niz od pet pobjeda.

33-godišnji Newton trenutno nije u fazi ni sličnoj onoj prije dvije godine, kad je držao Bellatorov pojas u poluteškoj kategoriji te kada je bio smatran jednim od najboljih boraca svijeta. Pojas je izgubio u veljači 2015. godine, kada ga je savladao Liam McGeary. Nakon toga gubi još dvije borbe te napuštao promociju. Za FNG je potpisao ove godine, no nije bio uspješan u svom debiu. U ožujku je bolji od njega bio Artur Astakhov te njegov profesionalni skor iznosi 26-12.

Na istom eventu bore se Vitaly Minakov i Antonio Silva, no ne za titulu teškaškog prvaka. Za taj pojas isti event predvode Sergey Pavlovich i Mikhail Mokhnatkin

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI