Nikita Krylov nokautirao bivšeg Bellatorovog prvaka u prvoj minuti (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.10.2017 11:05h Autor:

Krylov vs. Newton

U Rusiji je održan 77. event promocije Fight Nights Global, kojeg su predvodili bivši UFC-ov Top 10 borac, Nikita Krylov i bivši Bellatorov prvak poluteške kategorije, Emmanuel Newton. Ukrajinac je sve oduševio došavši do pobjede već u prvoj minuti borbe.

U pitanju je borba koja se već trebala održati u kolovozu, no Newton se tada ozlijedio te ga je zamijenio Maro Perak, kojeg je Krylov savladao prekidom u prvoj rundi. Ranije ove godine je na sličan način savladao drugog hrvatskog borca, Stipu Bekavca, a impresivnom manirom je nastavio i u svojoj trećoj borbi otkako je napustio UFC.

Sada ga je čekao borac koji je još prije samo tri godine bio velika zvijezda, kojem su projicirali napad i na vrh UFC-a. No, onda je došla negativna serija u kojoj je izgubio Bellatorov pojas i priliku da ga vrati te je u meč protiv Krylova ušao sa samo jednom pobjedom u posljednjih šest nastupa. Borac koji se proslavio dvjema pobjedama nad Muhammadom Lawalom, ovog puta nije bio niti blizu tih izdanja. Krylov je od samog početka odlučio pokazati tko je gazda, a kada je osjetio da je jednim middle kickom, na kojeg je vezao desni kroše, uzdrmao Newtona, više nije stao. Borbu je završilo koljenu, u trenucima kada je pisala da je prošlo tek 43 sekunde borbe.

25-godišnji “The Miner” sada ima MMA skor 22-5, a sve je pobjede ostvario prekidom, od toga 20 u prvoj te samo dvije UFC pobjede u drugoj rundi. U posljednje tri godine, tj u razdoblju tijekom kojeg je odradio osam borbi, savladao ga je tek Misha Cirkunov. Bila je to borba nakon koje je Krylov napustio UFC te rekao kako svoju karijeru želi nastaviti bliže kući. Tada je potpisao za EFN, čija je trenutno velika zvijezda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI