Nije za svačije oči: Maskirana banda upala u njemačku MMA dvoranu, mačetom teško ozlijedili borca (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.05.2016 20:37h Autor:

Težak incident dogodio se u njemačkom Hamburgu, nakon što je maskirana banda upala u dvoranu te mačetom ozlijedila borca Abeku Affula. Izvori govore kako je riječ o sukobu između dvije MMA dvorane.

35-godišnji Afful se pripremao za borbu koja je trebala uslijediti idući tjedan, a u trenutku incidenta, većina drugih članova tima je napustila dvoranu. Petorica maskiranih napadača upala je u dvoranu te ciljano krenula na Affula, koji je ujedno i glavni trener u toj dvorani.

Glavna arterija u Affulovoj nozi presječena je potezom mačete te je izgubio veliku količinu krvi, no kako posljednje saznajemo, u bolnici su uspjeli sanirati ozljedu te se borac nalazi izvan životne opasnosti, iako će još neko vrijeme provesti na intenzivnoj njezi, a ni još jedna operacija nije isključena.

Nedugo nakon indidenta, policija je privela glavnog trenera suparničke hamburške dvorane,  Ismaela C., čiji je Afful jedno vrijeme bio član, prije nego je odlučio pokrenuti svoju dvoranu. To je uzrokovale sukobe između njih dvojice, a neki svjedoci su opisali fizički izgled i glas Ismaela. Već ranije su Afful i druga dva trenera iz iste dvorane dobivali prijeteći poruke od strane gore spomenutog Ismaela.

Sa mjesta zločina postoje i dvije fotografije, koje nisu za svačije oči, a može iz pogledati OVDJE i OVDJE.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI