Nije šala: George Foreman izazvao Stevena Seagala!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.10.2017 11:10h Autor:

Foreman vs. Seagal

Bivši svjetski boksački prvak, legendani George Foreman je odlučio u 69. godini izazvati svjetsku glumačku zvijezdu Stevena Seagala na međusobni dvoboj. Ako mogu McGregor i Mayweather, zašto ne bi mogli njih dvojica? – vjerojatno je pomislio legendani “Big George”.

Pa je tako boksač koji je u najboljim danima pobjeđivao Kena Nortona i Joea Fraziera, izazvao Seagala preko svog Twittera.

“Steven Sagal, izazivam te ‘jedan na jedan’. Ja ću upotrijebiti boks, ti koristi što god hoćeš. Deset rundi u Vegasu”, napisao je Foreman u ponedjeljak.

Kada ga je jedan fan pitao može li Seagal koristsiti nekakvo oružje, Foreman je odgovorio:

“Nema oružja. Samo šake…”

Da se ne radi samo o nekoj ideji koja je legendanom boksaču pala u sitne sate, Foreman je potvrdio narednim “tvitom” u kojem otkriva kako se radi o nečemu o čemu razmišlja već neko vrijeme.

“Već neko vrijeme razmišljam o ovome. Ovo nije trolanje, prodat će se 2 milijuna PPV-ova”, tvrdi Foreman.

65-godišnji Seagal za sada nije odgovorio pa javnost niti ne zna kako on razmišlja o ovom potencijalnom dvoboju. Seagal je crni pojas u Aikidu, a u prošlosti je “davao instrukcije” mnogim slavnim MMA borcima poput Lyota Machide i Andersona Silve. Narodna predaja kaže kako je upravo on naučio ovu dvojicu bivših UFC prvaka kako efektivno koristiti “front kick” tehnike…

Ipak, sama ideja da bi 69-godišnjak i 65-godišnjak ukrstili rukavice (ruke) u jednom PPV meču, se čini naprosto suludo. Neka se “Big George” ne naljuti…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI