Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nije šala: Bob Sapp se na Staru godinu u Japanu bori protiv medvjeda (VIDEO) | Fight Site

Nije šala: Bob Sapp se na Staru godinu u Japanu bori protiv medvjeda (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.12.2017 11:20h Autor:

Screenshot

Japanci su ovaj put nadmašili sami sebe. Prema službenim stranicama Kyokugen priredbe za 2017. godinu, Bob Sapp će se boriti protiv pravog grizli mjedvjeda! Ova manifestacija će se održati na samu Staru godinu 2017.

Oduvijek smo znali da Japanci imaju pomalo uvrnuti smisao za zabavu. No, ovaj put su zaista nadmašili sami sebe. Službene stranice manifestacije Kyokugen otkrivaju kako će jedna od zvijezdi njihove novogodišnje manifestacije biti i bivši K-1 i Pride borac gorostasni Bob Sapp. No, pravo iznenađene slijedi kada vidite protiv koga su “uparili” američkog borilačkog veterana. Na drugoj strani borilišta će biti pravi grizli medvjed. Detalji o samom “dvoboju” nisu poznati, a na fotografiji koja najavljuje ovaj opskurni meč, Sap je omotan komadima mesa koji bi očito trebali namamiti medvjeda.

Osim Sappa i grizlija, priredba će sadržavati još nekoliko potpuno “suludih” dvoboja. Jedan profesionalni nogometni tim će igrati nogomet protiv momčadi od čak stotinu djece, jedan igrač baseballa će pokušati uhvatiti servis od japanskog tenisača s najbržim početnim udarcem, bit će tu i kick boxing dvoboja, klizanja, od svačega pomalo…

Nadamo se samo da je medvjed koji će se “boriti” proti Sappa dresiran i da je čitava točka uvježbana. Kako “mesnati” Sapp ne bi postao novogodišnji ručak!


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI