Nicolas Dalby prvu pobjedu nakon rehabilitacije upisao fantastičnim “high kickom” (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.09.2018 17:07h Autor:

Nicolas Dalby

Jedan od sudionika Cage Warriors 96 eventa bio je Nicolas Dalby, bivši član UFC-a. Danac je odradio impresivan nastup u kojem je došao do pobjede prekidom u drugoj rundi i to prve pobjede otkako se vratio s rehabilitacije.

33-godišnji Danac imao je turbulentno razdoblje nakon odlaska iz UFC-a, ali sve je počelo već puno ranije. Kako je sam otkrio, tijekom svoje UFC karijere počeo je previše piti i niti jedan izlazak nije mu prolazio bez pretjeranog konzumiranja alkohola. Jedini borac koji je prošao bez poraza protiv Darrena Tilla tako je naredao niz loših rezultata. Do tada neporaženi borac upisao je dva poraza i odjednom više nije bio član UFC-a.

Tada se povukao u osamu, ali na kraju je uz podršku obitelji odlučio obračunati se sa svojim problemom. Prošao je rehabilitaciju te se očistio poroka, a onda se vratio MMA kroz promociju iz koje je otišao u UFC, odnosno Cage Warriors. Ipak, prvi nastup nije uspio vratiti se pobjedama, odnosno u travnju je podijeljenom odlukom poražen od Carla Pedersolia Jr., danas UFC borca.

Ovaj nastup dočekao je tako s velikim nestrpljenjem i željom da se pokaže u najboljem svjetlu. Nakon što su odradili neizvjesnu prvu rundu, Dalby je drugu otvorio da bolje nije mogao. Već nakon 15-ak sekundi pogodio je high kick točno u bradu, ali time nije nokautirao Roberta Allegrettia iz Italije. Ovaj je uspio ostati u borbi, ali Dalby je pametno odradio ostatak na podu, gdje je došao do prekida. Najavio je kako mu je glavni cilj osvojiti ono što je odlaskom u UFC napustio, titulu Cage Warriors prvaka velter kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI