Nick Diaz ide na sud, spominje se i kraj karijere

Ostale vijesti 23.05.2012 06:27h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz očito se nikako ne može pomiriti s time da neće smjeti nastupati sve do veljače iduće godine, kao i to da će morati platiti više od 60 tisuća dolara kazne, pa se počela spominjati mogućnost i odlaska na sud.

Diazov tim iznimno je ogorčen odlukom Atletske komisija o godinu dana suspenzije plus novčana kazna. Borčev odvjetnik Ros Goodman najavio je koji bi mogli biti daljnji koraci, a oni uključuju i odlazak na sud.

Zasad još uvijek nije donijeta konačna odluka, no otkrili su da iznimno ozbiljno razmišljaju o ulaganju žalbe na odluku Atletske komisija na okružnom sudu u Las Vegasu.

Diazov odvjetnik planira se pozvati na odredbu koja mu daje pravo na žalbu iz razloga što je možda državna agencija prekršila zakon, ponijela se nepravedno ili nije donijela odluku temeljenu na činjenicama.

Prošlog tjedna Diaz je već bio na sudu, tada je odluku o privremenoj suspenziji pokušao poništiti, no to mu nije pošlo za rukom.

Ukoliko zaista suspenzija bude morala biti odrađena do kraja, neki vjeruju da bi se Nick možda mogao i prestati boriti. “Tek mu je 28 godina, on je trenutno na vrhuncu. Ne želim govoriti u njegovo ime, ali mislim da se on želi vratiti ponovno u kavez i to što je prije moguće”, rekao je odvjetnik Goodman..

“Nick je očito razočaran odlukom, ali dobro se drži. On zna istinu i zna da nije lagao Komisiji.  Ima liječničko odobrenje, svjestan je da nije učinio ništa ilegalno jer propisi ne spominju metabolite marihuane kao nešto zabranjeno”, dodao je Diazov odvjetnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI